Een houten vloer koop je niet online

Samen in de showroom de perfecte vloer kiezen voor uw woning.

Maar liefst 250m2 showroom

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Elke houtsoort, kleur en legwijze is mogelijk

Bekijk hier onze ambachtelijke vloeren

Plan nu uw showroom bezoek
Of stel uw hier uw vraag

Google reviews

5/5 op basis van 50 reviews
Anton Ewen
Anton Ewen
Zeer professionele aanpak en met een schitterend resultaat een hardhouten vloer nieuw leven in geblazen. Goed advies van tevoren en snel een afspraak ingepland. Echt een top bedrijf met een hart voor hout! ( 1 foto voor en 3 foto’s na behandeling)
Walter Gremmen
Walter Gremmen
Zeer positief, afspraak is afspraak. De schuurmachine was niet helemaal goed dus werd eind van de dag de juiste aangevoerd en daarmee is de vloer helemaal naar wens geschuurd zodat de volgende dag de planning en het gewenste resultaat is behaald.
Yvo Eijs
Yvo Eijs
Deze maand heeft de Houtsnip een houten visgraatvloer bij ons gelegd. Een waar kunstwerk wanneer je ziet hoe netjes alles is afgewerkt en aansluit. Deskundig advies en zeer prettig contact van begin tot einde. 100% passie en vakmanschap!
kaj brijder
kaj brijder
J. Blom
J. Blom
Voor de tweede keer een vloer laten leggen door de Houtsnip. Zowel het showroombezoek, als de voorbereiding en het plaatsen van de vloer is naar volle tevredenheid verlopen! Bij de Houtsnip staan een tevreden klant, een perfecte vloer en het ambacht alle drie op de eerste plaats!
Ted Bakker
Ted Bakker
geweldig mooi resultaat, vakbekwaam team en snelle service kortom een bedrijf om zeker aan te bevelen
Rob Van de beek
Rob Van de beek
In maart is in ons nieuwe huis de eiken vloer gelegd en de trap bekleed. We zijn goed voorgelicht en de vloer is strak gelegd en mooi afgewerkt. Er waren wat tegenslagen (teveel vocht in huis, ziekte), maar dat hebben we in prettig overleg en samenwerking weten op te lossen. Wij kunnen de Houtsnip zeker aanbevelen als je je aan het oriënteren bent op een houten vloer en kwaliteit wilt.
Hans Cusell
Hans Cusell
Bert D.
Bert D.
Prima service, komt afspraken na. Waterschade mooi gerepareerd en ook verzekering akkoord met de kosten.
Amber Van Veggel
Amber Van Veggel
Erg tevreden over de houten visgraat vloeren die door De Houtsnip in mijn woning zijn geplaatst. Het resultaat is prachtig. Van begin tot eind zeer prettig contact gehad. Sympathieke en kundige medewerkers. Mooie showroom. Absoluut een aanrader voor houten vloeren.

Liefde voor ons vak

Onze mensen zijn echte ambachtslieden. Met passie voor de mooiste producten van de natuur: houten vloeren en tafels. Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig.

Arjan

Parketteur

Menno

Verkoopadviseur

Ellen

Verkoopadviseur

Rob

Verkoopadviseur & Planning

Showroom advies

In 3 stappen uw perfecte droomvloer

1. 17 verschillende houtsoorten


2. Alle kleuren en bewerkingen mogelijk


3. Keuze uit 20+ patronen


1. Houtsoort

De Houtsnip biedt maar liefst 17 verschillende houtsoorten voor uw vloer. Elke houtsoort heeft een eigen kleur en tekening. Zo heeft Zebrano een prachtige strepentekening van donkere en lichte kleuren, maar heeft Wengé juist een enorm donkere kleur.

massief eiken vloer

2. Alle kleuren en bewerkingen mogelijk

Een planken vloer kan op vele manieren bewerkt worden, hierdoor kunt u de kleur en uitstraling van de vloer helemaal zelf samenstellen. Bewerkingen zijn onder andere borstelen, roken, kastijden, kleuren. De verschillende bewerkingen zijn ook met elkaar te combineren.

3. 20+ Patronen

Natuurlijk kunt u kiezen voor rechte planken, maar onze specialisten kunnen ook enorm veel patronen leggen. Zo geeft u uw ruimte een speelse vloer met planken van wisselende breedte. Of geef uw ruimte juist een luxe uitstraling met een Versailles vloer.

massief eiken vloer

Showroom advies

Op basis van uw voorkeuren kunnen we u voorzien van passend en eerlijk advies. U ontvangt een duidelijke uitleg over onze werkwijze, garantievoorwaarden en eventuele onderhoudsinstructies. Ten slotte bieden wij u een gedetailleerde offert, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Vloeren worden gelegd door eigen vakmensen
    100% ambacht en vakmanschap
  • Hoogwaardig hout
    Lange termijn investering
  • Duurzaam onderhoudsadvies
    Uw vloer gaat tientallen jaren mee

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.